Terhesség, terhes kismama, szülés
terhesség alatt, terhesség hétről hétre
Kisbabádat várod és kérdéseid vannak?

Ha az előző kérdésre a válaszod IGEN, akkor a legjobb helyen jársz!

25 neves szakember részvételével összeállítottunk Neked egy profi szülésfelkészítő tanfolyamot, ami egyedülálló Magyarországon.

Elérhető CD lemezen, vagy letölthető formában, kismama-barát áron!

Azonnali válaszok kérdéseidre: www.szulesfelkeszitotanfolyam.hu

hetes terhesség, terhesség jelei
              A terhesség   |   Hétről hétre   |   Életmód   |   Egészség   |   Vizsgálatok   |   Szülésfelkészítés   

Segítség a babaszoba berendezéséhez

A babaszoba kialakításánál nagyon fontos, hogy barátságos, nyugodt, harmonikus, inger gazdag, és nem mellékesen biztonságos legyen.
Első teendőnk a kiságy helyének kiválasztása. Nyugodt helyen legyen, ahol egyenlő hőmérséklet, és fényviszony van. Ne tedd a radiátor, és az ablak elé se!

terhesség babaszoba berendezése

A rácsos ágyat úgy választd ki, hogy legalább 2 fokkal állítható legyen a magassága, mert igen hamar nőnek a babák. A rácsok közötti távolságra is figyelj, nehogy beszoruljon a feje.  Az ágyba lévő betét legalább 10-15 cm vastag legyen.  Figyelj rá, hogy a bútor festéke ne legyen káros a baba egészségére.  A bútorszöveten ne legyen kiálló gomb, csatdíszítés.

A pelenkázó nem létszükséglet, de azért hasznos. A magasságát úgy állítsd be, hogy ne kelljen túlságosan lehajolnod a babához. Ha nincs, akkor megteszi a francia ágy is, de egy idő után fájni fog a hátad garantálom. Ha van pelenkázó, akkor az abban lévő matracnak a vastagsága elég, ha 5 cm.

A babszoba legyen világos, de sötétítésről is gondoskodni kell, mert a kisbaba nappal is sokat alszik. A lámpáknál arra figyelj, hogy a mennyezeti világítás ne legyen éles, inkább tompa. Az erősebb világítást inkább a falra helyezd. A pelenkázó környékén jól jöhet a köldökápolásnál, ha látod is mit csinálsz.

A szoba színének kiválasztásakor élénk színt is választhatsz, de ne vidd túlzásba. A nagyon harsány színek nyugtalanná tehetik a kicsit. Az ágya melletti falra ragaszthatsz színes mesefigurákat. Nagyon édes állatfigurákat lehet kapni.  De a mozgó játékokat, lelógó csörgőket is imádják.

Ha van hely, és megteheted, akkor érdemes egy szoptatós széket venned. Nagyon kényelmes, és altatáshoz is remekül beválik. Szoptatásnál is figyelj a fényekre, mert a kisbaba a hátán fekszik, és nagyon zavarhatja a mennyezetről lelógó fényárban úszó csillár. Legyen inkább meghitt félhomály.

Ezek a praktikák segíthetnek, hogy kisbabád az első perctől fogva, biztonságba, és jól érezze magát otthon. De biztos vagyok benne, hogy hamar rá fogsz jönni, mi jó neki, és aszerint alakíthatod át az életterét.

Szülésfelkészítő tanfolyam

Szeretnéd tudni, hogyan fejlődik a kisbabád
és milyen változások mennek végbe a szervezetedben?

Akkor jelentkezz az ingyenes Kismama Értesítőre!

Hétről hétre e-mailben jelentkezünk,
hasznos információkkal, tanácsokkal.

Továbbá megkapod tőlünk ajándékba a
"Sex a terhesség alatt" című mini tanulmányt is.

 
Kismama Értesítő - Információk kismamák számára és a Sex a terhesség alatt mini e-book

Kérlek válaszd ki, hányadik hétben vagy, majd
a következő oldalon add meg neved és e-mail címed.

(A heteket az utolsó menstruációd első napjától számold)Untitled Document

Kapcsolódó témák:

Továbblépés:

 

Terhesség   |  Közreműködő szakemberek   |   Imresszum   |   Támogatóink   |   Partnereink

Weboldal készítés - Honapkészíítés - Könyvelés Miskolc - Könyvelő Miskolc - Könyvelőiroda Miskolc - Cégalapítás Miskolc
Szülésfelkészítő tanfolyam - Siker - személyiségfejlesztő - Önbizalom növelő tréning - önbizalom erősítés - Mlm Munka - Otthonról végezhető munka
Noni - Noni-Juice rendelés - Tahitian Noni Juice- Noni-Juice - Dohányzásról leszokás - Kontaktlencse - kontaktlencse olcsón - kontaktlencse árak -
színes kontaktlencse - Könyvelő Miskolc - Könyvelőiroda Miskolc - Könyvelés Miskolc - Keresőoptimalizálás - honlapkészítés Miskolc,
honlapkészítés Debrecen,
Cégalapítás Miskolc - Bőség - Siker - számlázás - számlázó - számlázó program - Online számlázó -
állás Borsod
- állás Miskolc - tudatosság - probléma megoldás - life coach - life coaching - Boldogság - Weboldal készítés - Magneter
Személyiség fejlesztő * Tudatosság.hu